5 essentielle ting som alle mænd med stil bør eje

Hvis du gerne vil gå fra at være gennemsnitlig og have en kedelig stil til at være attraktiv og have en fed stil, så behøver det ikke koste mange penge eller betyde at du skal have flere skabe fulde af tøj. Her lister vi 3 ting, som med det samme vil løfte din stil og gøre dig mere attraktiv hurtigt.

1. En hvid skjorte

Bryllupper, Jobsamtaler, Dates – En god hvid skjorte går aldrig af mode og kan benyttes til alle begivenheder. Der er ikke noget mere klassisk eller elegant end den hvide skjorte og den passer perfekt til stort set alle typer bukser og jakker. Så sørg for at have en klar i skabet, som er et godt fit til dig, dvs. som ikke poser for meget og som viser din skulder til talje ratio.

Her er vores favoritter:

Klassisk Oxford skjorte: Klassisk Oxford Skjorte fra Teeshoppen

Slimfit Hvid Skjorte: Slimfit Skjorte Hvid fra Teeshoppen

2. Et flot herreur

Alle mænd bør have et ur i deres garderobe. Vi ELSKER ure – 
det er et af de mest alsidige accessoires en mand kan få, som altid tilsætter
et ekstra lag til din stil. Du kan følge disse basis “regler” når vi vælger hvilket ur du vil have på:

  • Når du skal være formel (dvs. jakkesæt m.m): Vælg et simpelt ur med sort læderrem.  (som f.eks. dette stillede ur fra Hugo Boss)
  • Når du skal på kontoret. Du kan sagtens bruge samme ur som ovenstående, men vil du gerne være lidt mindre formel, så vælg et ur der vil stå bedre med dit mere casual look. Vælg et ur med metalrem og med sølv eller guld kant (som f.eks. dette smarte ur fra Tommy Hilfiger
  • Når du går i street wear, hvor du er inspireret af gademoden med sneakers, sweatshirts, kan du vælge et Kronograf ur til at sætte det sidste krydderi på dit look. (se f.eks. dette lidt billigere men fede ur fra Dissinger)

Husk overordnet at matche dit ur og dets farver (rem, selve uret m.m.) med det tøj du har på, hvis du f.eks. fyrer den af med et ur med en brun læderrem, så kunne du med fordel sørge for at have et par brune lædersko eller et ur med sort læderrem til et flot sort bælte og et par sorte sko.

3. Et par sorte jeans

Nej, ikke de sorte jeans som lidt slidt, med huller i eller med et design på. Vi mener et par helt enkle klassiske sorte jeans. På samme måde som den klassiske hvide skjorte, så kan et par sorte jeans mixes og matches med stort set alt andet i dit skab. Alt efter din kropstype og dine egne præferencer, så kan du vælge at gå efter slim eller regular fit jeans. Husk det vigtigste er at du føler dig tilpas når du går ud, det vil også afspejle sig i din selvtillid og måden du fremfører dig selv. 

Vi er helt forelskede i Comfort Jeans fra 2trendy, som er både fede at se på og behagelig at have på.

5 tips til at smide Corona vægten i 2022

Af Kim Juul, Personlig Træner 2020 og 2021 har været underlige år, fitness centre har været lukket, vi har været spærret inde og mange har …

Læs

5 vaner som ødelægger din hud

Pæn hud uden bumser, rynker eller andre skader kommer ikke af sig selv. Din hud skal plejes og have omsorg, og samtidig er der ting …

Læs

Forskellen på mænd og kvinders hud

Og hvorfor den mandlige hud også kræver pleje Mænd og kvinder er anderledes på mange punkter, fra frisurer til sko, så det giver vel god …

Læs