Hudplejerutine til mænd

Sådan bruger du Real Alpha hudplejerutine:

Step 1: Ansigtssæbe

Fremgangsmåde: Huden vaskes to gange dagligt – morgen og aften.

Skyl ansigtet godt og Kom 2 små dråber eller 1 mellem dråbe sæbe direkte i hånden eller på en våd ansigtssvamp. Arbejd sæben op til en skum og masser den ind i huden. Massér ekstra omkring hage og næserod, hvis der især findes urenheder – skyl sæben af med lunkent vand.

Ansigtssæben bruges om morgenen for at rense huden for de fedtstoffer, som den har produceret i løbet af natten og om aftenen for at rense huden for de forureninger, som den har været udsat for i løbet af dagen

Step 2: Hydro-Gel Serum

Fremgangsmåde: Huden påføres serum dagligt – hver morgen inden ansigtscreme

Tryk 1-22 pump ud i din ene hånd. Med den anden hånd påføres en smule i panden, på begge kinder og på hagen. Herefter smøres det helt ud i ansigtet – husk også hals og nakke. 

Serum bruges efter ansigtssæbe og inden Real-Alpha ansigtscreme, hvor det har de optimale betingelser or at trænge ordenligt ind og udføre sin opgave. Real-Alpha Hydro-Gel serum er udarbejdet til at modarbejde uren hud, styrke huden mod udefrakommende forureninger. 

Step 3: Ansigtscreme

Fremgangsmåde: Huden påføres ansigtscreme minimum en gang dagligt – hver morgen. Cremen anbefales også om aftenen efter du har vasket dit ansigt.

Tryk 1-2 pump ud i din ene hånd og smør ud i hele ansigtet, halsen og nakken.

Ansigtscremen anbefales at påføres efter hver vask af huden. Den absorberes øjeblikkelig og virker kølende og forfriskende. Da det  er en gel, er der ingen antydninger af fedtstoffer, og huden efterlades blød og lækker, med en let anti-age effekt.